Villa Duinstaete

Bloemendaal

In Park Brederode in Bloemendaal ligt Villa Duinstaete, de zevende en nieuwste villa van Zorggroep De Laren. Villa Duinstaete heeft een unieke ligging aan de rand van de duinen. U kunt er in geborgenheid en met behoud van privacy wonen en leven zoals u gewend bent.

De bouw van de duurzame villa is eind 2017 voltooid. Per 1 maart 2018 is de villa operationeel en wonen de eerste bewoners in hun huurappartement. Er is veel interesse voor Villa Duinstaete zowel uit de regio als daarbuiten. U bent van harte welkom om te komen kijken!

De geborgenheid van een gezamenlijk dak
Villa Duinstaete geeft onderdak aan 24 zelfstandige huurappartementen voor permanente bewoning. Twee appartementen (studio's) zijn ingericht als Zorghotel voor tijdelijk verblijf om bijvoorbeeld te herstellen na een operatie. De comfortabele appartementen zijn verdeeld over drie woonlagen en per lift bereikbaar. Het woonoppervlak varieert van 65 m2 tot 105 m2. Alle appartementen beschikken over een woonkamer en aparte slaapkamer(s), pantry, ruime badkamer en terras of balkon.

Elkaar ontmoeten
Op de begane grond van de villa is de smaakvol ingerichte eet- en zitkamer gesitueerd met diverse comfortabele zitmogelijkheden voor u en uw visite. In de beslotenheid van de private dining kunt u met uw eigen gezelschap in alle privacy feestelijk lunchen of dineren. Deze ruimtes - grenzend aan de gemeenschappelijke tuin met terras - staan ter beschikking voor alle bewoners, hun familie en gasten.

Gastvrije service
De keuken is het domein van de professionele kok van de villa. Hij is samen met zijn team verantwoordelijk voor de dagelijks vers bereide maaltijden aangepast aan uw eventuele (dieet)wensen, voorkeuren en het seizoen.

Comfortabel en ruim wonen
Op de begane grond vindt u de geheel ingerichte kapsalon, de centrale hal en huis- en eetkamer met terras. Op kelderniveau bevinden zich de bergingen, de eigen wasserij, een activiteitenruimte en de parkeergarage voor bewoners.

Villa Duinstaete

  • Kapsalon
  • Zorghotel
  • Duingebied
  • Chefkok
  • Eigen wasserette

“U moet écht komen kijken en u laten overtuigen door de sfeer, binnen én buiten!”

Locatiemanager, Sandra Krikke van Villa Duinstaete

Ontzorgd wonen

In Villa Duinstaete is diverse zorg- en dienstverlening de klok rond beschikbaar. Een veilig gevoel voor u en uw familie. Als u bij ons komt wonen, bespreken en inventariseren wij van te voren uw zorgbehoefte. Uw contactverzorgende is uw vaste vertrouwde aanspreekpunt.

Lees meer over zorg

Hechte familieband

De eerste ontmoeting tussen de heer en mevrouw Martina vond plaats in 1948, bij haar ouders thuis in Colombia. Zeven jaar later trouwden ze en inmiddels zijn ze al meer dan zestig jaar gelukkig met elkaar.

Lees het verhaal van Familie Martina

De villa en omgeving

Park Brederode

De onder architectuur gebouwde duurzame zorgvilla ligt midden in Park Brederode aan de voet van de duinen, naast de toegang van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

De villa en omgeving

Room with a view

In Park Brederode is het heerlijk wonen. Aan de voorkant is het voormalig ziekenhuisterrein gelegen met diverse luxe woonprojecten in aanbouw.

De villa en omgeving

Hockeyvelden op loopafstand

Park Brederode grenst aan de hockeyvelden van Bloemendaal. Een korte wandeling en u kunt genieten van een wedstrijd langs de lijn.

De villa en omgeving

Omringd door natuurschoon

De zorgvilla heeft een prachtig aangelegde besloten tuin met terras die naadloos overgaat in het landschap. Bewoners kunnen in alle rust genieten.

Je kunt hier in vrijheid functioneren en de bewonersgroep is divers.

De heer Spoorenberg heeft het goed naar zijn zin in Villa Duinstaete. In de gangen van de villa exposeert hij zijn kunstverzameling. “Witte muren en wel tot wel dertien meter lang,“ zegt hij met een twinkeling in z'n ogen.

Lees hier het interview

Goed gezelschap

Gastvrijheid staat hoog in ons vaandel. Uw visite is altijd welkom om met u te lunchen, te dineren en de huisconcerten bij te wonen. Villa Duinstaete heeft een Private Dining of familiekamer waar u met uw eigen gezelschap in alle privacy gezamenlijk kunt eten. Wonen en leven zoals u gewend bent. Daar horen uw familie en vrienden bij!

Lees meer over service

Wonen als thuis

Villa Duinstaete is een luxe, veilige en sociale woonomgeving met gastvrije service en deskundige zorg op maat. U kunt er het leven leiden dat u gewend bent in uw eigen appartement in de geborgenheid van het gemeenschappelijke dak. Kom langs om de sfeer te proeven en laat u overtuigen!

Vraag een rondleiding aan

De heer Spoorenberg

woont in Villa Duinstaete

Op de pagina van Villa Duinstaete vindt u het interview met bewoner de heer Spoorenberg.

De heer Lombarts

woont samen met zijn vrouw in Villa De Kleine Heide

Op de pagina van Villa De Kleine Heide vindt u het interview met bewoner de heer Lombarts.

De heer Teding van Berkhout

woont in Villa Sluysoort

Op de pagina van Villa Sluysoort vindt u het interview met bewoner de heer Teding van Berkhout.

Mevrouw Thomas

woont in Villa Hoefstaete

Op de pagina van Villa Hoefstaete vindt u het interview met bewoner mevrouw Thomas.

De heer Bordewijk

woont in Villa Marijke Elisabeth

Op de pagina van Villa Marijke Elisabeth vindt u het interview met bewoner de heer Bordewijk.

Mevrouw Seinen

Mevrouw Seinen woont in Villa Duinstaete

Op de pagina van Villa Duinstaete vindt u het interview met bewoner mevrouw Seinen.

Villa Marijke Elisabeth - Hilversum
Bekijk deze villa
Direct contact