Opbuuren_zorggroepdelaren_4.jpg

Rust, Klasse en Warmte

U wilt wonen in een prettige en huiselijke sfeer. Dat kan bij ons. Al onze nieuwbouw villa’s hebben een stijlvolle uitstraling. Van binnen stralen ze een sfeer uit van rust, klasse en warmte. Elk appartement kan precies aangepast worden aan uw individuele zorgbehoefte. Bovendien ligt vrijwel elke villa van Zorggroep De Laren in het groen. U kunt dus altijd genieten van de natuur om u heen, tijdens een wandeling of vanuit uw eigen tuin of balkon.

U bent de baas in uw eigen appartement

Het is uw woning, dus wij passen ons aan u aan als het om zorg gaat. Ook de inrichting van uw appartement bepaalt u zelf naar eigen smaak en behoefte. Basisvoorzieningen zoals verlichting, gordijnen, personen- en brandalarmering zijn uiteraard al aanwezig. U kunt kiezen uit appartementen die in afmeting variëren van 50 tot 100 m2 netto vloeroppervlakte, eventueel met een eigen terras en of balkon.

Volop voorzieningen

Elke villa van Zorggroep De Laren heeft een eigen chefkok die met dagverse producten de heerlijkste gerechten maakt. De algemene ruimtes zijn erg luxe en compleet ingericht. Geniet van een ruime, mooi ingerichte eet- en zitkamer en bibliotheek, waar u ook met familie en vrienden gezellig kunt zitten. Ook voor de wasvoorziening is een aparte ruimte beschikbaar. Rondom de villa’s zijn voldoende recreatiemogelijkheden in prachtig aangelegde tuinen.

Genieten samen met uw partner

Doordat er zorg wordt geboden die afgestemd is op uw persoonlijke situatie kunt u blijven samenwonen, ook als alleen uw partner verzorging nodig heeft. Uw appartement heeft een eigen ingang en er is altijd een servicemanager aanwezig. Als u hulp nodig heeft, staat er direct iemand voor u klaar.

Kenmerken zorgvilla:

  • Particuliere woonvoorziening;
  • Zorgappartementen in topsegment van de markt;
  • Nieuwbouw onder architectuur;
  • Intiem karakter;
  • Luxe wooncomfort met hoge afwerkingskwaliteit;
  • Volledig rolstoeltoegankelijk;
  • Duurzaam en energiezuinig;
  • Grote huiselijke algemene ruimtes;
  • Grote tuin;
  • Parkeren op eigen terrein.

Onze ervaringen waren kort maar zeer intensief.

Onze ervaringen met deze zorginstelling waren kort maar zeer intensief.
De gezondheid van mijn moeder ging in drie weken zeer hard achteruit. Medicatie, verzorging, en contact met ons en familie verliep ondertussen professioneel en dus goed ondanks de situatie. Uiteindelijk is mijn moeder in de zorginstelling overleden. Ondanks de korte verblijftijd waren we zeer onder de indruk van het waardige afscheid van zowel personeel als permanente bewoners.


Mantelzorg was geen optie

Mantelzorg was geen optie
“Toen ik een goedaardige tumor in mijn hoofd kreeg, drukte die op mijn evenwichtsorgaan. Ik was vanaf dat moment bang om te vallen en bang dat ik dan niet gevonden zou worden. Mijn kinderen wonen niet om de hoek, dus mantelzorg is daardoor lastiger te organiseren. Zorggroep De Laren was daarom een uitkomst. De zorg die ik hier krijg is helemaal volgens mijn verwachtingen. Ik kan zelfstandig blijven wonen op mijn manier en krijg toch de zorg waar ik behoefte aan heb. Dankzij de groepsactiviteiten vermaak ik me uitstekend met mijn buren.”


Persoonlijk en luxe

Persoonlijk en luxe
“Als man met een dwarslaesie heb ik in Zorggroep De Laren de perfecte combinatie van zelfstandig wonen en 24-uurszorg gevonden. Omdat ik in een rolstoel zit kan ik niet alles alleen. Daarnaast vind ik persoonlijk contact erg belangrijk, net als hoogstaande kwaliteit en luxe. Dat krijg ik hier allemaal. De chefkok die dagelijks vers eten bereidt, zorgt ervoor dat ik het net zo goed heb als thuis. Misschien zelfs wel beter!”


Samen blijven wonen mét zorg

Samen blijven wonen mét zorg
“Al ruim 50 jaar zijn we getrouwd, dus wilden we ook zo lang mogelijk in hetzelfde huis blijven wonen vanaf het moment dat mijn man zorg nodig had. Ik heb hem met plezier verzorgd, maar met mijn 78 jaar kan ik ook niet alles meer. Zorggroep De Laren kan dat wel. Mijn man krijgt nu 24-uurszorg. Elke dag genieten we hier van het groen in de tuin en rondom ons appartement. Ons bestaande leefpatroon en onze bestaande sociale omgeving konden we gewoon houden. We hebben alles wat we nodig hebben en wonen dicht bij kinderen en kleinkinderen.”


Na het proefwonen wilden ze meteen blijven

Na het proefwonen wilden ze meteen blijven
“Mijn ouders waren toe aan een zorgwoning, maar dan wel met de hoge mate van comfort die zij gewend waren. Omdat ik zelf de zorg voor mijn ouders op me nam, merkte ik dat het tijd was voor professionele hulp. Als oudste kind van ons gezin ging ik op zoek naar een organisatie waar ik een goed gevoel bij had. Ik wilde het beste van het beste voor mijn ouders. Comfort en luxe stonden voorop. Nadat mijn ouders konden proefwonen bij Zorggroep De Laren wilden ze direct blijven wonen. Zo goed bevalt het ze!”


Een comfortabele oude dag

Een comfortabele oude dag
“Als zelfstandige en alleenstaande man van 70 jaar die onlangs een hartoperatie heeft ondergaan, besef ik dat ik zorg nodig heb. Vol interesse las ik een redactioneel stuk over Zorggroep De Laren en ik had direct door dat dit de plek is waar ik van een comfortabele oude dag kan genieten. Vol exclusiviteit, persoonlijke aandacht en luxe. Vrienden en familie zijn altijd welkom en ik bepaal zelf hoe mijn dag eruitziet. Alles mag, niks moet. Zo blijf ik betrokken bij de samenleving, op mijn eigen manier.”


12