algemeen-kunst.jpg

Persoonlijke zorg en verpleging

Welke zorg u ook nodig heeft, wij kunnen u overal mee helpen. Ook als er plotseling iets gebeurt. U wilt comfortabel wonen terwijl u ouder wordt. Kleinschalig, op een bijzondere locatie en met de service en het comfort waaraan u gewend bent. Dat biedt Zorggroep De Laren u.

Van huishoudelijke hulp tot en met verpleging, daarmee helpen we u graag. Op maat en als het nodig is 24 uur per dag. Als uw zorgvraag onverhoopt toeneemt, is verhuizen niet nodig*.

*mits uw veiligheid en die van medebewoners niet in het geding is

Exclusieve zorg

  • In de andere appartementen van de villa wonen gelijkgestemden
  • U hebt de regie in uw eigen appartement
  • U krijgt zorg- en dienstverlening op maat
  • U kunt samenwonen met uw partner
  • Uw privacy blijft gewaarborgd

Service en Comfort

Zorggroep De Laren biedt excellente service en comfort. Zo kan het ontbijt dagelijks, afhankelijk van uw wensen, in de eetkamer of in uw appartement worden geserveerd. De lunch en het diner worden voor u bereid door de chef-kok van de villa. Koffie, thee en vruchtensappen staan altijd voor u klaar. En naar de was heeft u geen omkijken.

Naast persoonlijke services wordt een aantal algemene taken voor u geregeld: coördinatie van de zorg- en dienstverlening, coördinatie van externe dienstverlening zoals fysiotherapie, kapper, pedicure en stomerij, aansprakelijkheids- en inboedelverzekering en 24-uurs aanwezigheid van gekwalificeerde medewerkers.

Alle villa's bieden bovendien allerlei individuele- én groepsactiviteiten. Uw wensen en interesses staan daarbij voorop. Familie en vrienden zijn altijd welkom en zijn van harte uitgenodigd om met u te dineren en mee te doen met de activiteiten.


Onze ervaringen waren kort maar zeer intensief.

Onze ervaringen met deze zorginstelling waren kort maar zeer intensief.
De gezondheid van mijn moeder ging in drie weken zeer hard achteruit. Medicatie, verzorging, en contact met ons en familie verliep ondertussen professioneel en dus goed ondanks de situatie. Uiteindelijk is mijn moeder in de zorginstelling overleden. Ondanks de korte verblijftijd waren we zeer onder de indruk van het waardige afscheid van zowel personeel als permanente bewoners.


Mantelzorg was geen optie

Mantelzorg was geen optie
“Toen ik een goedaardige tumor in mijn hoofd kreeg, drukte die op mijn evenwichtsorgaan. Ik was vanaf dat moment bang om te vallen en bang dat ik dan niet gevonden zou worden. Mijn kinderen wonen niet om de hoek, dus mantelzorg is daardoor lastiger te organiseren. Zorggroep De Laren was daarom een uitkomst. De zorg die ik hier krijg is helemaal volgens mijn verwachtingen. Ik kan zelfstandig blijven wonen op mijn manier en krijg toch de zorg waar ik behoefte aan heb. Dankzij de groepsactiviteiten vermaak ik me uitstekend met mijn buren.”


Persoonlijk en luxe

Persoonlijk en luxe
“Als man met een dwarslaesie heb ik in Zorggroep De Laren de perfecte combinatie van zelfstandig wonen en 24-uurszorg gevonden. Omdat ik in een rolstoel zit kan ik niet alles alleen. Daarnaast vind ik persoonlijk contact erg belangrijk, net als hoogstaande kwaliteit en luxe. Dat krijg ik hier allemaal. De chefkok die dagelijks vers eten bereidt, zorgt ervoor dat ik het net zo goed heb als thuis. Misschien zelfs wel beter!”


Samen blijven wonen mét zorg

Samen blijven wonen mét zorg
“Al ruim 50 jaar zijn we getrouwd, dus wilden we ook zo lang mogelijk in hetzelfde huis blijven wonen vanaf het moment dat mijn man zorg nodig had. Ik heb hem met plezier verzorgd, maar met mijn 78 jaar kan ik ook niet alles meer. Zorggroep De Laren kan dat wel. Mijn man krijgt nu 24-uurszorg. Elke dag genieten we hier van het groen in de tuin en rondom ons appartement. Ons bestaande leefpatroon en onze bestaande sociale omgeving konden we gewoon houden. We hebben alles wat we nodig hebben en wonen dicht bij kinderen en kleinkinderen.”


Na het proefwonen wilden ze meteen blijven

Na het proefwonen wilden ze meteen blijven
“Mijn ouders waren toe aan een zorgwoning, maar dan wel met de hoge mate van comfort die zij gewend waren. Omdat ik zelf de zorg voor mijn ouders op me nam, merkte ik dat het tijd was voor professionele hulp. Als oudste kind van ons gezin ging ik op zoek naar een organisatie waar ik een goed gevoel bij had. Ik wilde het beste van het beste voor mijn ouders. Comfort en luxe stonden voorop. Nadat mijn ouders konden proefwonen bij Zorggroep De Laren wilden ze direct blijven wonen. Zo goed bevalt het ze!”


Een comfortabele oude dag

Een comfortabele oude dag
“Als zelfstandige en alleenstaande man van 70 jaar die onlangs een hartoperatie heeft ondergaan, besef ik dat ik zorg nodig heb. Vol interesse las ik een redactioneel stuk over Zorggroep De Laren en ik had direct door dat dit de plek is waar ik van een comfortabele oude dag kan genieten. Vol exclusiviteit, persoonlijke aandacht en luxe. Vrienden en familie zijn altijd welkom en ik bepaal zelf hoe mijn dag eruitziet. Alles mag, niks moet. Zo blijf ik betrokken bij de samenleving, op mijn eigen manier.”


12