Header_beeld_vacatures.jpg

Verzorgende niveau 3

Zorggroep De Laren biedt sinds 2006 een thuis, service, comfort, persoonlijke zorg en begeleiding aan senioren woonachtig in zelfstandige appartementen onderdeel van 7 kleinschalige villa’s op de mooiste locaties in ons land. Voor Villa Hoefstaete te Bosch en Duin zijn wij op zoek naar meerdere Verzorgenden niveau 3 (m/v) voor ca. 16-32 uur per week.

Villa Hoefstaete
Een aantal jaar geleden is het voormalige hotel De Hoefslag in de bossen van Bosch en Duin (naast het bekende restaurant De Hoefslag) omgebouwd tot Villa Hoefstaete. De luxe en duurzame villa heeft behalve twintig 2- en 3- kamerappartementen ook diverse gemeenschappelijke ruimtes en functies zoals een restaurant met chefkok, een centrale woonkamer met bibliotheek, een eigen wasserette en een mooie tuin met terras. Villa Hoefstaete beschikt daarnaast over een zorghotel appartement. Hier kunnen mensen herstellen na ziekte of een ongeval. Ook kan er tijdelijk gewoond worden zodat een mantelzorger tot rust kan komen. Permanente bewoners van de villa genieten bovenal van een ontzorgde oude dag, het wooncomfort en gezelschap – visite is altijd welkom - en zetten hun leven zo veel mogelijk voort zoals ze dat gewend zijn. Bosch en Duin is een bosrijk villadorp binnen de gemeente Zeist, het ligt voor forensen goed ten opzichte van Utrecht, Amersfoort en omliggende woonplaatsen.

Wat ga je doen
Je levert een bijdrage aan de sfeer in de villa zodat onze bewoners zich thuis voelen. Je bent mede verantwoordelijk voor het verlenen van zorg gericht op persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging. Daarnaast draag je bij aan het scheppen van een prettig woon- en leefklimaat voor onze bewoners, hun familie en gasten. Gastvrijheid draag je hoog in het vaandel. In voorkomende situaties verricht je huishoudelijke taken. Wanneer je veranderingen in de zorgvraag constateert, bespreek je dit met de locatiemanager. Je maakt deel uit van een team medewerkers en ontvangt leiding van de locatiemanager. Werkzaamheden worden uitgevoerd conform het zorgplan, actuele wet- en regelgeving én richtlijnen van de locatiemanager.

Wie ben jij
Je werkt op MBO niveau en hebt affiniteit en/of ervaring met geriatrie (dementie). Je hebt een afgeronde relevante vooropleiding (bijvoorbeeld diploma verzorgende niveau 3 IG of diploma ziekenverzorging). Je hebt ruime werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Een dienstverlenende instelling, deskundigheid, flexibiliteit en goed kunnen samenwerken is belangrijk bij dit werk. Je werkt graag in teamverband en bent bereid om wisselende diensten te werken, ofwel dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten.

Wat bieden wij
Een zelfstandige baan bij een prachtig gelegen luxe villa die onderdeel is van een dynamische organisatie die 10 jaar bestaat. Op termijn is er de mogelijkheid dat je dienstverband wordt verlengd c.q. omgezet naar onbepaalde tijd. De functie is ingedeeld in FWG 35.

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze organisatie of deze vacature kan je telefonisch contact opnemen met Flora Palimetakis, locatiemanager via 06 - 50 22 84 06 of via f.palimetakis@zorggroepdelaren.nl.

Solliciteren
Wij ontvangen je sollicitatie bij voorkeur per e-mail. Je sollicitatiebrief - voorzien van korte motivatie én curriculum vitae - kan je mailen naar: hrm@zorggroepdelaren.nl t.a.v. afdeling HRM. Graag vermelden: vacature Verzorgende niveau 3 - Villa Hoefstaete te Bosch en Duin.

Wij zijn benieuwd naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Bosch en Duin


Onze ervaringen waren kort maar zeer intensief.

Onze ervaringen met deze zorginstelling waren kort maar zeer intensief.
De gezondheid van mijn moeder ging in drie weken zeer hard achteruit. Medicatie, verzorging, en contact met ons en familie verliep ondertussen professioneel en dus goed ondanks de situatie. Uiteindelijk is mijn moeder in de zorginstelling overleden. Ondanks de korte verblijftijd waren we zeer onder de indruk van het waardige afscheid van zowel personeel als permanente bewoners.


Mantelzorg was geen optie

Mantelzorg was geen optie
“Toen ik een goedaardige tumor in mijn hoofd kreeg, drukte die op mijn evenwichtsorgaan. Ik was vanaf dat moment bang om te vallen en bang dat ik dan niet gevonden zou worden. Mijn kinderen wonen niet om de hoek, dus mantelzorg is daardoor lastiger te organiseren. Zorggroep De Laren was daarom een uitkomst. De zorg die ik hier krijg is helemaal volgens mijn verwachtingen. Ik kan zelfstandig blijven wonen op mijn manier en krijg toch de zorg waar ik behoefte aan heb. Dankzij de groepsactiviteiten vermaak ik me uitstekend met mijn buren.”


Persoonlijk en luxe

Persoonlijk en luxe
“Als man met een dwarslaesie heb ik in Zorggroep De Laren de perfecte combinatie van zelfstandig wonen en 24-uurszorg gevonden. Omdat ik in een rolstoel zit kan ik niet alles alleen. Daarnaast vind ik persoonlijk contact erg belangrijk, net als hoogstaande kwaliteit en luxe. Dat krijg ik hier allemaal. De chefkok die dagelijks vers eten bereidt, zorgt ervoor dat ik het net zo goed heb als thuis. Misschien zelfs wel beter!”


Samen blijven wonen mét zorg

Samen blijven wonen mét zorg
“Al ruim 50 jaar zijn we getrouwd, dus wilden we ook zo lang mogelijk in hetzelfde huis blijven wonen vanaf het moment dat mijn man zorg nodig had. Ik heb hem met plezier verzorgd, maar met mijn 78 jaar kan ik ook niet alles meer. Zorggroep De Laren kan dat wel. Mijn man krijgt nu 24-uurszorg. Elke dag genieten we hier van het groen in de tuin en rondom ons appartement. Ons bestaande leefpatroon en onze bestaande sociale omgeving konden we gewoon houden. We hebben alles wat we nodig hebben en wonen dicht bij kinderen en kleinkinderen.”


Na het proefwonen wilden ze meteen blijven

Na het proefwonen wilden ze meteen blijven
“Mijn ouders waren toe aan een zorgwoning, maar dan wel met de hoge mate van comfort die zij gewend waren. Omdat ik zelf de zorg voor mijn ouders op me nam, merkte ik dat het tijd was voor professionele hulp. Als oudste kind van ons gezin ging ik op zoek naar een organisatie waar ik een goed gevoel bij had. Ik wilde het beste van het beste voor mijn ouders. Comfort en luxe stonden voorop. Nadat mijn ouders konden proefwonen bij Zorggroep De Laren wilden ze direct blijven wonen. Zo goed bevalt het ze!”


Een comfortabele oude dag

Een comfortabele oude dag
“Als zelfstandige en alleenstaande man van 70 jaar die onlangs een hartoperatie heeft ondergaan, besef ik dat ik zorg nodig heb. Vol interesse las ik een redactioneel stuk over Zorggroep De Laren en ik had direct door dat dit de plek is waar ik van een comfortabele oude dag kan genieten. Vol exclusiviteit, persoonlijke aandacht en luxe. Vrienden en familie zijn altijd welkom en ik bepaal zelf hoe mijn dag eruitziet. Alles mag, niks moet. Zo blijf ik betrokken bij de samenleving, op mijn eigen manier.”


12