Villa_Maja_Rhoon_2.jpg
P3250078.JPG
Villa_Maja_Rhoon_7.jpg
Villa_Maja_Rhoon_6.jpg
P3250080.JPG

Villa MaJa te Rhoon

Villa MaJa is een particuliere zorgvilla, gelegen aan de Rijsdijk 8 in Rhoon, dichtbij Rotterdam, en op 500 meter van het centrum. De nieuw gebouwde villa ligt aan de rand van het prachtige park van Rhoon, zeer rustig gelegen en toch in het centrum. Vanuit Rotterdam is Rhoon bereikbaar met de metro die tot aan het dorpscentrum een verbinding heeft. Villa MaJa beschikt over een ruime tuin met prachtig uitzicht over het stadspark.

U woont in een stijlvol eigen huurappartement en in een mooi, kleinschalig en exclusieve villa met 17 appartementen variërend in grootte van 60 m² tot 95 m² (penthouse). Villa MaJa beschikt over een eigen chef-kok.

Uw eigen appartement

De ruime en lichte appartementen hebben allen een woon- en slaapkamer, badkamer, pantry en balkon of terras. Ze zijn verdeeld over de begane grond en de eerste etage. De appartementen kunnen naar eigen smaak en behoefte ingericht worden. Elk appartement is voorzien van aansluitingen voor televisie, radio, internet en telefoon, basisverlichting en personen- en brandalarmering. Uiteraard is er een lift in de villa aanwezig.

Wonen en leven zoals u gewend bent

  • 24/7 zorgpersoneel beschikbaar
  • persoonlijke zorg afgestemd op uw behoefte
  • vast team van medewerkers
  • eigen keuken met chefkok
  • eigen wasserij (was wordt per appartement gedaan, geen labels nodig)
  • privacy én gezelschap wanneer u dat wenst

Contact en Inschrijven

Heeft u vragen, benieuwd naar de plattegronden van de appartementen of wilt u zich inschrijven? U kunt contact opnemen door middel van het contactformulier.

Indien u Villa Maja wilt bezoeken voor een vrijblijvende rondleiding, neemt u dan gerust contact op met Salomé Postma, locatiemanager, via 06 - 21 44 37 63 of via s.postma@zorggroepdelaren.nl

Villa MaJa
Rijsdijk 8
3161 HN Rhoon
010-501 12 26


Onze ervaringen waren kort maar zeer intensief.

Onze ervaringen met deze zorginstelling waren kort maar zeer intensief.
De gezondheid van mijn moeder ging in drie weken zeer hard achteruit. Medicatie, verzorging, en contact met ons en familie verliep ondertussen professioneel en dus goed ondanks de situatie. Uiteindelijk is mijn moeder in de zorginstelling overleden. Ondanks de korte verblijftijd waren we zeer onder de indruk van het waardige afscheid van zowel personeel als permanente bewoners.


Mantelzorg was geen optie

Mantelzorg was geen optie
“Toen ik een goedaardige tumor in mijn hoofd kreeg, drukte die op mijn evenwichtsorgaan. Ik was vanaf dat moment bang om te vallen en bang dat ik dan niet gevonden zou worden. Mijn kinderen wonen niet om de hoek, dus mantelzorg is daardoor lastiger te organiseren. Zorggroep De Laren was daarom een uitkomst. De zorg die ik hier krijg is helemaal volgens mijn verwachtingen. Ik kan zelfstandig blijven wonen op mijn manier en krijg toch de zorg waar ik behoefte aan heb. Dankzij de groepsactiviteiten vermaak ik me uitstekend met mijn buren.”


Persoonlijk en luxe

Persoonlijk en luxe
“Als man met een dwarslaesie heb ik in Zorggroep De Laren de perfecte combinatie van zelfstandig wonen en 24-uurszorg gevonden. Omdat ik in een rolstoel zit kan ik niet alles alleen. Daarnaast vind ik persoonlijk contact erg belangrijk, net als hoogstaande kwaliteit en luxe. Dat krijg ik hier allemaal. De chefkok die dagelijks vers eten bereidt, zorgt ervoor dat ik het net zo goed heb als thuis. Misschien zelfs wel beter!”


Samen blijven wonen mét zorg

Samen blijven wonen mét zorg
“Al ruim 50 jaar zijn we getrouwd, dus wilden we ook zo lang mogelijk in hetzelfde huis blijven wonen vanaf het moment dat mijn man zorg nodig had. Ik heb hem met plezier verzorgd, maar met mijn 78 jaar kan ik ook niet alles meer. Zorggroep De Laren kan dat wel. Mijn man krijgt nu 24-uurszorg. Elke dag genieten we hier van het groen in de tuin en rondom ons appartement. Ons bestaande leefpatroon en onze bestaande sociale omgeving konden we gewoon houden. We hebben alles wat we nodig hebben en wonen dicht bij kinderen en kleinkinderen.”


Na het proefwonen wilden ze meteen blijven

Na het proefwonen wilden ze meteen blijven
“Mijn ouders waren toe aan een zorgwoning, maar dan wel met de hoge mate van comfort die zij gewend waren. Omdat ik zelf de zorg voor mijn ouders op me nam, merkte ik dat het tijd was voor professionele hulp. Als oudste kind van ons gezin ging ik op zoek naar een organisatie waar ik een goed gevoel bij had. Ik wilde het beste van het beste voor mijn ouders. Comfort en luxe stonden voorop. Nadat mijn ouders konden proefwonen bij Zorggroep De Laren wilden ze direct blijven wonen. Zo goed bevalt het ze!”


Een comfortabele oude dag

Een comfortabele oude dag
“Als zelfstandige en alleenstaande man van 70 jaar die onlangs een hartoperatie heeft ondergaan, besef ik dat ik zorg nodig heb. Vol interesse las ik een redactioneel stuk over Zorggroep De Laren en ik had direct door dat dit de plek is waar ik van een comfortabele oude dag kan genieten. Vol exclusiviteit, persoonlijke aandacht en luxe. Vrienden en familie zijn altijd welkom en ik bepaal zelf hoe mijn dag eruitziet. Alles mag, niks moet. Zo blijf ik betrokken bij de samenleving, op mijn eigen manier.”


12