Header_beeld_vacatures.jpg

Inval Kok voor drie Villa's

Zorggroep De Laren biedt wonen, service, comfort, persoonlijke zorg en begeleiding aan ouderen in luxe en kleinschalige villa’s op de mooiste locaties in het land. Voor Villa Sluysoort in Maarssen, Villa Hoefstaete in Bosch en Duin en Villa Marijke Elisabeth in Hilversum, zijn wij op zoek naar een Inval Kok (m/v) voor 4 - 6 vaste uren per maand en voor het invallen bij ziekte en vakantie voor de drie locaties.

Functie
Als Inval Kok levert u een belangrijke bijdrage aan de sfeer in de villa. U zorgt er mede voor dat onze gasten zich welkom en thuis voelen. U bereidt de verschillende dagelijkse maaltijden. U coördineert, plant en voert de werkzaamheden uit conform de daarvoor geldende eisen en normen (HACCP en HKZ). U bent op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. U onderhoudt en beheert de keuken én de daarbij behorende inventaris. U bereidt de maaltijden op basis van de wensen van bewoners binnen de kaders van het centraal beleid. Ook de bestelling van de voedingsmiddelen en aanverwante producten vallen onder uw takenpakket. U werkt samen met de chef-koks van de villa's. De locatiemanagers zijn uw leidinggevenden.

Functie eisen
In deze functie werkt u op MBO niveau. U beschikt u over een afgeronde relevante vooropleiding en heeft ervaring in een soortgelijke functie. U bent op de hoogte van de actuele HACCP normen. Een klantgerichte gastvrije instelling, oog voor kwaliteit, flexibiliteit, goed kunnen samenwerken en creativiteit zijn van belang. U heeft gevoel voor stijl en sfeer. U bent bereid om wisselende diensten te werken op de drie locaties, ook in de avonden en/of weekenden. U bent op oproep beschikbaar.

Wij bieden
Een uitdagende en zelfstandige baan bij een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. U ontvangt een tijdelijke aanstelling voor een vast aantal uren per maand. Na evaluatie is er de mogelijkheid dat uw dienstverband wordt omgezet naar onbepaalde tijd. Salarisschaal FWG 30 CAO VVT, afhankelijk van uw ervaring.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Hermine Schuringa, locatiemanager Villa Marijke Elisabeth, via telefoonnummer 06 - 83 70 37 65 of schriftelijk via email: h.schuringa@zorggroepdelaren.nl.

Solliciteren
Wij ontvangen uw sollicitatie bij voorkeur per mail. U kunt uw sollicitatiebrief voorzien van motivatie én curriculum vitae mailen naar: HRM@zorggroepdelaren.nl t.a.v. afdeling HRM. Gelieve bij uw sollicitatie de navolgende referentie vermelden: sollicitatie Inval Kok.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locaties: Maarssen, Bosch en Duin en Hilversum


Onze ervaringen waren kort maar zeer intensief.

Onze ervaringen met deze zorginstelling waren kort maar zeer intensief.
De gezondheid van mijn moeder ging in drie weken zeer hard achteruit. Medicatie, verzorging, en contact met ons en familie verliep ondertussen professioneel en dus goed ondanks de situatie. Uiteindelijk is mijn moeder in de zorginstelling overleden. Ondanks de korte verblijftijd waren we zeer onder de indruk van het waardige afscheid van zowel personeel als permanente bewoners.


Mantelzorg was geen optie

Mantelzorg was geen optie
“Toen ik een goedaardige tumor in mijn hoofd kreeg, drukte die op mijn evenwichtsorgaan. Ik was vanaf dat moment bang om te vallen en bang dat ik dan niet gevonden zou worden. Mijn kinderen wonen niet om de hoek, dus mantelzorg is daardoor lastiger te organiseren. Zorggroep De Laren was daarom een uitkomst. De zorg die ik hier krijg is helemaal volgens mijn verwachtingen. Ik kan zelfstandig blijven wonen op mijn manier en krijg toch de zorg waar ik behoefte aan heb. Dankzij de groepsactiviteiten vermaak ik me uitstekend met mijn buren.”


Persoonlijk en luxe

Persoonlijk en luxe
“Als man met een dwarslaesie heb ik in Zorggroep De Laren de perfecte combinatie van zelfstandig wonen en 24-uurszorg gevonden. Omdat ik in een rolstoel zit kan ik niet alles alleen. Daarnaast vind ik persoonlijk contact erg belangrijk, net als hoogstaande kwaliteit en luxe. Dat krijg ik hier allemaal. De chefkok die dagelijks vers eten bereidt, zorgt ervoor dat ik het net zo goed heb als thuis. Misschien zelfs wel beter!”


Samen blijven wonen mét zorg

Samen blijven wonen mét zorg
“Al ruim 50 jaar zijn we getrouwd, dus wilden we ook zo lang mogelijk in hetzelfde huis blijven wonen vanaf het moment dat mijn man zorg nodig had. Ik heb hem met plezier verzorgd, maar met mijn 78 jaar kan ik ook niet alles meer. Zorggroep De Laren kan dat wel. Mijn man krijgt nu 24-uurszorg. Elke dag genieten we hier van het groen in de tuin en rondom ons appartement. Ons bestaande leefpatroon en onze bestaande sociale omgeving konden we gewoon houden. We hebben alles wat we nodig hebben en wonen dicht bij kinderen en kleinkinderen.”


Na het proefwonen wilden ze meteen blijven

Na het proefwonen wilden ze meteen blijven
“Mijn ouders waren toe aan een zorgwoning, maar dan wel met de hoge mate van comfort die zij gewend waren. Omdat ik zelf de zorg voor mijn ouders op me nam, merkte ik dat het tijd was voor professionele hulp. Als oudste kind van ons gezin ging ik op zoek naar een organisatie waar ik een goed gevoel bij had. Ik wilde het beste van het beste voor mijn ouders. Comfort en luxe stonden voorop. Nadat mijn ouders konden proefwonen bij Zorggroep De Laren wilden ze direct blijven wonen. Zo goed bevalt het ze!”


Een comfortabele oude dag

Een comfortabele oude dag
“Als zelfstandige en alleenstaande man van 70 jaar die onlangs een hartoperatie heeft ondergaan, besef ik dat ik zorg nodig heb. Vol interesse las ik een redactioneel stuk over Zorggroep De Laren en ik had direct door dat dit de plek is waar ik van een comfortabele oude dag kan genieten. Vol exclusiviteit, persoonlijke aandacht en luxe. Vrienden en familie zijn altijd welkom en ik bepaal zelf hoe mijn dag eruitziet. Alles mag, niks moet. Zo blijf ik betrokken bij de samenleving, op mijn eigen manier.”


12