Header_beeld_vacatures.jpg

Huishoudelijk medewerker (12 – 18 uur)

Ben jij degene die zich graag inzet om Villa De Kleine Heide te Son en Breugel te laten draaien in een brandschone omgeving? En, zodra de eerste bewoners komen, zorg jij dan voor een schone en veilige woonomgeving? Ben je 12 tot 18 uur per week beschikbaar? Zo ja, lees dan verder!

Wat ga je doen?
De huishoudelijk medewerker ontvangt leiding van de locatiemanager. Je hebt dagelijks contact met de bewoners en de overige medewerkers van de villa. Uiteraard maak je ook kennis met de familieleden en vrienden van de bewoner.

Taken/verantwoordelijkheden in hoofdlijnen:

 • Schoonhouden appartementen
 • Schoonhouden openbare ruimtes

Jouw profiel
Je hebt MBO werk en denkniveau, ervaringskennis op het gebied van huishoudelijke werkzaamheden en maaltijdbereidingen. Kennis van schoonmaakmiddelen, algemene hygiëne en verzorging van de was. Kennis van HKZ.

Overige functie-eisen:

 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal.
 • Communicatief én sociaal vaardig.
 • Klantgerichtheid.
 • Dienstverlenende instelling.
 • Deskundigheid.
 • Representatief.
 • Doorzettingsvermogen en geduld.
 • Stressbestendig.
 • Flexibel en in vakanties meer inzetbaar.
 • Goed kunnen samenwerken.

Wij bieden
Een uitdagende en zelfstandige baan bij een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van één jaar. Na evaluatie is er de mogelijkheid dat uw dienstverband wordt verlengd c.q. omgezet naar onbepaalde tijd. De salariëring is conform CAO VVT schaal 10.

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze organisatie of over deze vacature kan je telefonisch contact opnemen met Anke Meulenbroeks, locatiemanager Villa De Kleine Heide via 06 – 20 13 21 28 of via e-mail: a.meulenbroeks@zorggroepdelaren.nl.

Solliciteren
Wij ontvangen uw sollicitatie bij voorkeur per e-mail. U kunt uw sollicitatiebrief voorzien van motivatie én curriculum vitae mailen naar: hrm@zorggroepdelaren.nl t.a.v. afdeling HRM. Gelieve bij uw sollicitatie de navolgende referentie vermelden: sollicitatie huishoudelijk medewerker locatie Villa De Kleine Heide te Son en Breugel.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Son en Breugel


Onze ervaringen waren kort maar zeer intensief.

Onze ervaringen met deze zorginstelling waren kort maar zeer intensief.
De gezondheid van mijn moeder ging in drie weken zeer hard achteruit. Medicatie, verzorging, en contact met ons en familie verliep ondertussen professioneel en dus goed ondanks de situatie. Uiteindelijk is mijn moeder in de zorginstelling overleden. Ondanks de korte verblijftijd waren we zeer onder de indruk van het waardige afscheid van zowel personeel als permanente bewoners.


Mantelzorg was geen optie

Mantelzorg was geen optie
“Toen ik een goedaardige tumor in mijn hoofd kreeg, drukte die op mijn evenwichtsorgaan. Ik was vanaf dat moment bang om te vallen en bang dat ik dan niet gevonden zou worden. Mijn kinderen wonen niet om de hoek, dus mantelzorg is daardoor lastiger te organiseren. Zorggroep De Laren was daarom een uitkomst. De zorg die ik hier krijg is helemaal volgens mijn verwachtingen. Ik kan zelfstandig blijven wonen op mijn manier en krijg toch de zorg waar ik behoefte aan heb. Dankzij de groepsactiviteiten vermaak ik me uitstekend met mijn buren.”


Persoonlijk en luxe

Persoonlijk en luxe
“Als man met een dwarslaesie heb ik in Zorggroep De Laren de perfecte combinatie van zelfstandig wonen en 24-uurszorg gevonden. Omdat ik in een rolstoel zit kan ik niet alles alleen. Daarnaast vind ik persoonlijk contact erg belangrijk, net als hoogstaande kwaliteit en luxe. Dat krijg ik hier allemaal. De chefkok die dagelijks vers eten bereidt, zorgt ervoor dat ik het net zo goed heb als thuis. Misschien zelfs wel beter!”


Samen blijven wonen mét zorg

Samen blijven wonen mét zorg
“Al ruim 50 jaar zijn we getrouwd, dus wilden we ook zo lang mogelijk in hetzelfde huis blijven wonen vanaf het moment dat mijn man zorg nodig had. Ik heb hem met plezier verzorgd, maar met mijn 78 jaar kan ik ook niet alles meer. Zorggroep De Laren kan dat wel. Mijn man krijgt nu 24-uurszorg. Elke dag genieten we hier van het groen in de tuin en rondom ons appartement. Ons bestaande leefpatroon en onze bestaande sociale omgeving konden we gewoon houden. We hebben alles wat we nodig hebben en wonen dicht bij kinderen en kleinkinderen.”


Na het proefwonen wilden ze meteen blijven

Na het proefwonen wilden ze meteen blijven
“Mijn ouders waren toe aan een zorgwoning, maar dan wel met de hoge mate van comfort die zij gewend waren. Omdat ik zelf de zorg voor mijn ouders op me nam, merkte ik dat het tijd was voor professionele hulp. Als oudste kind van ons gezin ging ik op zoek naar een organisatie waar ik een goed gevoel bij had. Ik wilde het beste van het beste voor mijn ouders. Comfort en luxe stonden voorop. Nadat mijn ouders konden proefwonen bij Zorggroep De Laren wilden ze direct blijven wonen. Zo goed bevalt het ze!”


Een comfortabele oude dag

Een comfortabele oude dag
“Als zelfstandige en alleenstaande man van 70 jaar die onlangs een hartoperatie heeft ondergaan, besef ik dat ik zorg nodig heb. Vol interesse las ik een redactioneel stuk over Zorggroep De Laren en ik had direct door dat dit de plek is waar ik van een comfortabele oude dag kan genieten. Vol exclusiviteit, persoonlijke aandacht en luxe. Vrienden en familie zijn altijd welkom en ik bepaal zelf hoe mijn dag eruitziet. Alles mag, niks moet. Zo blijf ik betrokken bij de samenleving, op mijn eigen manier.”


12