Hoefstaete_terraszijde.jpg
Badkamer_Hoefstaete.jpg
Gemeenschappelijk_Hoefstaete.jpg

Villa Hoefstaete te Bosch en Duin

Een aantal jaren geleden is het voormalig hotel De Hoefslag - direct gelegen naast het bekende sterrenrestaurant De Hoefslag - duurzaam verbouwd en aangepast tot een luxe woonzorgcomplex met 23 appartementen: Villa Hoefstaete.

Ligging
Villa Hoefstaete is gelegen in de bossen van het villadorp Bosch en Duin. Bosch en Duin is onderdeel van de gemeente Zeist en ligt in de nabije omgeving van Utrecht, Bilthoven en Amersfoort.

Appartementen
De twee- of driekamerappartementen variëren in grootte van 60 m² tot 95 m². De ruim opgezette huurappartementen voor permanente bewoning hebben allen een eigen buiten in de vorm van een balkon of terras. Ze zijn zeer geschikt voor seniore zorgbehoevenden die hun levensstijl ontzorgd willen voortzetten in de geborgenheid van de villa.

Gezamenlijk
De inrichting van de villa is stijlvol en warm. Bewoners beschikken naast hun eigen appartement over een gezamenlijke eet- en woonkamer met bibliotheek, een lichte serre en tuin met terras. Hier kan met elkaar ontmoeten en een gesprek voeren of meedoen aan diverse activiteiten. Villa Hoefstaete heeft een eigen keuken met chef-kok en een eigen wasserij met vaste huishoudelijk medewerkers. Er is ruime parkeergelegenheid voor bewoners, visite en medewerkers.

Zorghotel
Villa Hoefstaete heeft ook een zorghotel voorziening. Dit is een appartement voor tijdelijk verblijf. Hier kan men in alle rust herstellen van een ziekte of verblijven na een ziekenhuisopname of als een mantelzorger op vakantie gaat. Alle faciliteiten van de villa staan ter beschikking.

Maak kennis met Villa Hoefstaete

Uw eigen appartement

De ruime en lichte appartementen hebben allen een woon- en slaapkamer, badkamer, pantry en balkon of terras. Ze zijn verdeeld over de begane grond en de eerste etage. De appartementen kunnen naar eigen smaak en behoefte ingericht worden. Elk appartement is voorzien van aansluitingen voor televisie, radio, internet en telefoon, basisverlichting en personen- en brandalarmering. Uiteraard is er een lift in de villa aanwezig.

Wonen en leven zoals u gewend bent

  • 24/7 zorgpersoneel beschikbaar
  • persoonlijke zorg afgestemd op uw behoefte
  • vast team van medewerkers
  • eigen keuken met chefkok
  • eigen wasserij (was wordt per appartement gedaan, geen labels nodig)
  • privacy én gezelschap wanneer u dat wenst

Contact en Inschrijven

Heeft u vragen? Laat het ons dan weten via het contactformulier. U kunt ons ook bellen via tel 038 - 452 40 67 (hoofdkantoor).

Als u Villa Hoefstaete wilt bezoeken voor een vrijblijvende rondleiding, neemt u dan contact op met locatiemanager Hélène van Velzen via tel 06-31 03 96 93 of via h.vanvelzen@zorggroepdelaren.nl. Zij leidt u graag rond!

Villa Hoefstaete
Vossenlaan 26
3735 KN Bosch en Duin
T 030-303 57 10


Onze ervaringen waren kort maar zeer intensief.

Onze ervaringen met deze zorginstelling waren kort maar zeer intensief.
De gezondheid van mijn moeder ging in drie weken zeer hard achteruit. Medicatie, verzorging, en contact met ons en familie verliep ondertussen professioneel en dus goed ondanks de situatie. Uiteindelijk is mijn moeder in de zorginstelling overleden. Ondanks de korte verblijftijd waren we zeer onder de indruk van het waardige afscheid van zowel personeel als permanente bewoners.


Mantelzorg was geen optie

Mantelzorg was geen optie
“Toen ik een goedaardige tumor in mijn hoofd kreeg, drukte die op mijn evenwichtsorgaan. Ik was vanaf dat moment bang om te vallen en bang dat ik dan niet gevonden zou worden. Mijn kinderen wonen niet om de hoek, dus mantelzorg is daardoor lastiger te organiseren. Zorggroep De Laren was daarom een uitkomst. De zorg die ik hier krijg is helemaal volgens mijn verwachtingen. Ik kan zelfstandig blijven wonen op mijn manier en krijg toch de zorg waar ik behoefte aan heb. Dankzij de groepsactiviteiten vermaak ik me uitstekend met mijn buren.”


Persoonlijk en luxe

Persoonlijk en luxe
“Als man met een dwarslaesie heb ik in Zorggroep De Laren de perfecte combinatie van zelfstandig wonen en 24-uurszorg gevonden. Omdat ik in een rolstoel zit kan ik niet alles alleen. Daarnaast vind ik persoonlijk contact erg belangrijk, net als hoogstaande kwaliteit en luxe. Dat krijg ik hier allemaal. De chefkok die dagelijks vers eten bereidt, zorgt ervoor dat ik het net zo goed heb als thuis. Misschien zelfs wel beter!”


Samen blijven wonen mét zorg

Samen blijven wonen mét zorg
“Al ruim 50 jaar zijn we getrouwd, dus wilden we ook zo lang mogelijk in hetzelfde huis blijven wonen vanaf het moment dat mijn man zorg nodig had. Ik heb hem met plezier verzorgd, maar met mijn 78 jaar kan ik ook niet alles meer. Zorggroep De Laren kan dat wel. Mijn man krijgt nu 24-uurszorg. Elke dag genieten we hier van het groen in de tuin en rondom ons appartement. Ons bestaande leefpatroon en onze bestaande sociale omgeving konden we gewoon houden. We hebben alles wat we nodig hebben en wonen dicht bij kinderen en kleinkinderen.”


Na het proefwonen wilden ze meteen blijven

Na het proefwonen wilden ze meteen blijven
“Mijn ouders waren toe aan een zorgwoning, maar dan wel met de hoge mate van comfort die zij gewend waren. Omdat ik zelf de zorg voor mijn ouders op me nam, merkte ik dat het tijd was voor professionele hulp. Als oudste kind van ons gezin ging ik op zoek naar een organisatie waar ik een goed gevoel bij had. Ik wilde het beste van het beste voor mijn ouders. Comfort en luxe stonden voorop. Nadat mijn ouders konden proefwonen bij Zorggroep De Laren wilden ze direct blijven wonen. Zo goed bevalt het ze!”


Een comfortabele oude dag

Een comfortabele oude dag
“Als zelfstandige en alleenstaande man van 70 jaar die onlangs een hartoperatie heeft ondergaan, besef ik dat ik zorg nodig heb. Vol interesse las ik een redactioneel stuk over Zorggroep De Laren en ik had direct door dat dit de plek is waar ik van een comfortabele oude dag kan genieten. Vol exclusiviteit, persoonlijke aandacht en luxe. Vrienden en familie zijn altijd welkom en ik bepaal zelf hoe mijn dag eruitziet. Alles mag, niks moet. Zo blijf ik betrokken bij de samenleving, op mijn eigen manier.”


12