Villa_Duinstaete_DSC_0013.JPG

Elke eerste zaterdag van de maand Open Huis bij Villa Duinstaete van 11.00 - 13.00 uur. Aanmelden is niet nodig. We verwelkomen u graag!

Villa_Duinstaete_DSC_0040.JPG
Villa_Duinstaete_DSC_0009.JPG
Villa_Duinstaete_DSC_0010.JPG
Villa_Duinstaete_DSC_0011.JPG
Showappartement_bovenste_etage.JPG

Villa Duinstaete te Bloemendaal

In Bloemendaal, midden in Park Brederode, nadert de bouw van Villa Duinstaete z'n voltooiing. Eind 2017 zullen de eerste bewoners hun appartement betrekken.

Open Huis
Villa Duinstaete is te bezichtigen op elke eerste zaterdag van de maand van 11.00 uur - 13.00 uur. U krijgt een uitgebreide rondleiding en er is de gelegenheid voor het stellen van vragen aan deskundigen over uw specifieke (zorg)situatie. JRS makelaars adviseert die ochtend vanuit hun expertise van huur en verkoop in de regio. Aanmelden is niet nodig. We verwelkomen u graag!
Zaterdag 4 november
Zaterdag 2 december

Een aantal appartementen zijn volledig ingericht zodat u een goed idee krijgt van de mogelijkheden die de huurappartementen bieden.

De villa ligt aan de rand van de duinen met uitzicht op de omliggende natuur op loopafstand van wandelpaden en hockeyvelden. De ligging van de villa is heel bijzonder. Als u de locatie niet kent, moet u écht komen kijken.

Eigen keuken met chef-kok, was- en strijk- en schoonmaakservice

De villa heeft 24 ruime huurappartementen beschikbaar voor permanente bewoning en 2 appartementen voor tijdelijk verblijf (zorghotel). Bewoners kunnen gebruik maken van gemeenschappelijke ruimtes zoals eetkamer, woonkamer, terras en tuin. De tuin is visueel volledig geïntegreerd in het omliggende duinlandschap maar (veilig) toegankelijk voor bewoners. Verschillende services zijn bij de huurprijs inbegrepen. Er is een eigen keuken met chef-kok, eigen wasserij (geen labels nodig) en de appartementen worden schoongehouden door de huishouding met vaste huishoudelijke medewerkers. Extra services worden op verzoek en in overleg gecoördineerd en verzorgd.

Inschrijven kan nog!

Er is volop belangstelling voor de huurappartementen maar u kunt zich nu nog inschrijven. Neem contact met ons op voor een informatiebrochure of maak een afspraak voor een rondleiding. U kunt ons e-mailen via info@zorggroepdelaren.nl of bellen via 038-452 40 67.

Een rondleiding in één van onze andere 6 villa’s behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kunt u kennismaken met ons beproefd woonzorgconcept. Zorggroep De Laren vierde in 2016 haar 10-jarig bestaan. Bent u niet in de gelegenheid een bezoek te brengen aan de villa dan brengt Loes Peters (manager zorg) u een huisbezoek op afspraak. Haar contactgegevens zijn: tel 06 - 21 22 72 17 e-mail l.peters@zorggroepdelaren.nl.

Rondleiding aanvragen?

Voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Flora Palimetakis, locatiemanager, via e-mail f.palimetakis@zorggroepdelaren.nl of via tel 06 - 50 22 84 06.

Villa Duinstaete is gelegen aan de Zocherlaan 94. U bereikt de villa door vanaf de Brederodelaan de Zocherlaan - precies tussen de hockeyvelden (aan uw linkerhand) en het voormalig ziekenhuisterrein (aan uw rechterhand) - in te rijden.

Villa Duinstaete
Zocherlaan 94
2061 DK Bloemendaal
tel: 023 - 303 31 00


Onze ervaringen waren kort maar zeer intensief.

Onze ervaringen met deze zorginstelling waren kort maar zeer intensief.
De gezondheid van mijn moeder ging in drie weken zeer hard achteruit. Medicatie, verzorging, en contact met ons en familie verliep ondertussen professioneel en dus goed ondanks de situatie. Uiteindelijk is mijn moeder in de zorginstelling overleden. Ondanks de korte verblijftijd waren we zeer onder de indruk van het waardige afscheid van zowel personeel als permanente bewoners.


Mantelzorg was geen optie

Mantelzorg was geen optie
“Toen ik een goedaardige tumor in mijn hoofd kreeg, drukte die op mijn evenwichtsorgaan. Ik was vanaf dat moment bang om te vallen en bang dat ik dan niet gevonden zou worden. Mijn kinderen wonen niet om de hoek, dus mantelzorg is daardoor lastiger te organiseren. Zorggroep De Laren was daarom een uitkomst. De zorg die ik hier krijg is helemaal volgens mijn verwachtingen. Ik kan zelfstandig blijven wonen op mijn manier en krijg toch de zorg waar ik behoefte aan heb. Dankzij de groepsactiviteiten vermaak ik me uitstekend met mijn buren.”


Persoonlijk en luxe

Persoonlijk en luxe
“Als man met een dwarslaesie heb ik in Zorggroep De Laren de perfecte combinatie van zelfstandig wonen en 24-uurszorg gevonden. Omdat ik in een rolstoel zit kan ik niet alles alleen. Daarnaast vind ik persoonlijk contact erg belangrijk, net als hoogstaande kwaliteit en luxe. Dat krijg ik hier allemaal. De chefkok die dagelijks vers eten bereidt, zorgt ervoor dat ik het net zo goed heb als thuis. Misschien zelfs wel beter!”


Samen blijven wonen mét zorg

Samen blijven wonen mét zorg
“Al ruim 50 jaar zijn we getrouwd, dus wilden we ook zo lang mogelijk in hetzelfde huis blijven wonen vanaf het moment dat mijn man zorg nodig had. Ik heb hem met plezier verzorgd, maar met mijn 78 jaar kan ik ook niet alles meer. Zorggroep De Laren kan dat wel. Mijn man krijgt nu 24-uurszorg. Elke dag genieten we hier van het groen in de tuin en rondom ons appartement. Ons bestaande leefpatroon en onze bestaande sociale omgeving konden we gewoon houden. We hebben alles wat we nodig hebben en wonen dicht bij kinderen en kleinkinderen.”


Na het proefwonen wilden ze meteen blijven

Na het proefwonen wilden ze meteen blijven
“Mijn ouders waren toe aan een zorgwoning, maar dan wel met de hoge mate van comfort die zij gewend waren. Omdat ik zelf de zorg voor mijn ouders op me nam, merkte ik dat het tijd was voor professionele hulp. Als oudste kind van ons gezin ging ik op zoek naar een organisatie waar ik een goed gevoel bij had. Ik wilde het beste van het beste voor mijn ouders. Comfort en luxe stonden voorop. Nadat mijn ouders konden proefwonen bij Zorggroep De Laren wilden ze direct blijven wonen. Zo goed bevalt het ze!”


Een comfortabele oude dag

Een comfortabele oude dag
“Als zelfstandige en alleenstaande man van 70 jaar die onlangs een hartoperatie heeft ondergaan, besef ik dat ik zorg nodig heb. Vol interesse las ik een redactioneel stuk over Zorggroep De Laren en ik had direct door dat dit de plek is waar ik van een comfortabele oude dag kan genieten. Vol exclusiviteit, persoonlijke aandacht en luxe. Vrienden en familie zijn altijd welkom en ik bepaal zelf hoe mijn dag eruitziet. Alles mag, niks moet. Zo blijf ik betrokken bij de samenleving, op mijn eigen manier.”


12