Feestelijke uitreiking certificaten Veilig Voedsel Award

10 mei 2019

In en om de keukens van de villa's van Zorggroep De Laren gaat veiligheid en smakelijkheid hand in hand!

Vandaag is de uitreiking van de certificaten van de Veilig Voedsel Award, een feestelijke en leerzame bijeenkomst in Villa Sluysoort in Maarssen. Applaus voor iedereen die dit mogelijk maakte. Bekijk hieronder de foto's.

Veilig voedsel is voor iedereen de eerste levensbehoefte. Stichting Veilig Voedsel maakt zich sterk voor herkenbare en werkbare voedselveiligheid in Nederland.

Met het Keurmerk Veilig Voedsel toont Zorggroep De Laren aan dat zij voldoet aan de warenwettelijke eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Binnen een jaar na de start van het traject hebben alle 6 de villa's (de nieuwste villa, Villa Duinstaete zal volgende keer ook meedoen) het keurmerk gehaald. Een resultaat als dit kan alleen worden behaald door enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Om in aanmerking te komen voor het keurmerk dient een organisatie een 7,5 of hoger te scoren tijdens de keuring. Na een toetsing op ongeveer 250 punten per locatie, behaalde Zorggroep De Laren gemiddeld per villa een 8,4 variërend tussen een 7,9 en 9,4. Daarmee is het keurmerk ruimschoots behaald!

Een afvaardiging uit de villa's nam de certificaten in ontvangst
Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl aan het woord
Informatieve en feestelijke bijeenkomst in Villa Sluysoort in Maarssen
Informatieve en feestelijke bijeenkomst in Villa Sluysoort in Maarssen
Applaus!
Anke Meulenbroeks, locatiemanager van Villa De Kleine Heide
Rudie van Hezewijk, kok van Villa Hamer in Berg en Dal
Jeroen Adriaansz, kok van villa Sluysoort in Maarssen
Albert Koning, kok van Villa Marijke Elisabeth in Hilversum
Ronald Wiekenkamp, kok van Villa Hoefstaete in Bosch en Duin
Esther van Dalen, directeur van Zorggroep De Laren
Het certificaat van Villa Maja in Rhoon
Veilig en smakelijk!

Uitgelicht nieuws

Lees ook:
uitreiking veilig voedsel award
Bekijk onze villa's
Direct contact