image002.jpg
image001.jpg
sluysoort_eetkamer.JPG
sluysoort_kamer2.JPG
sluysoort_plafond.JPG

Villa Sluysoort te Maarssen

Villa Sluysoort is gelegen aan de oever van de Vecht in ‘De bocht van Maarssen’ in de wijk Op Buuren Buiten in Maarssen. Op Buuren Buiten is het nieuwe dorp vlakbij Maarssen met grachten en grachtenhuizen aan de Vecht. In het autoluwe centrum van Op Buuren bevinden zich tal van voorzieningen, onder andere een buurtwinkel, restaurant, huisartsen, apotheek en een gezondheidscentrum.

Villa Sluysoort beschikt over 24 luxueus afgewerkte appartementen verdeeld over vier woonlagen, in woonoppervlak variërend van 78 m² tot 84 m². De Villa is omringd door een fraai aangelegde tuin.

De zorgvilla beschikt over ruime parkeergelegenheid in de parkeergarage, een gezamenlijke eetkamer, zitkamer, activiteitenruimte, kapsalon en een eigen chef-kok.

Maak kennis met Villa Sluysoort

Uw eigen appartement in uw eigen smaak ingericht

De lichte appartementen liggen op verschillende verdiepingen en worden naar eigen smaak en behoefte ingericht. De inrichting van het appartement kan vaak 'als thuis' worden overgenomen, wat bijdraagt aan het persoonlijke thuisgevoel in de zorgvilla. U kunt vertrouwen op onze zorg, service en aandacht voor uw welbevinden.

Elk appartement is voorzien van aansluitingen voor televisie, radio, internet en telefoon. Het gebouw beschikt uiteraard over een lift. Voorzieningen zoals basic verlichting, personen- en brandalarmering zijn aangebracht.

Woonservicekosten:
De woonservicekosten per maand variëren en zijn afhankelijk van de grootte en ligging van uw appartement.

Levensloopbestendig

Door onze uitstekende woonservice en verzorging aan de bewoners van onze appartementen kunt u wonen zoals u dat gewend bent op een manier die u niet in de weg staat bij het ouder worden, maar juist ondersteunend is bij eventuele ongemakken die ontstaan.

  • U hoeft niet meer te verhuizen bij het ontstaan van een grotere zorgbehoefte (indien medisch verantwoord);
  • U heeft de regie over uw eigen appartement;
  • Ver doorgevoerde zorg- en dienstverlening 'op maat';
  • Er is 24 uur verpleeghuiszorg aanwezig;
  • Garantie voor privacy;
  • Echtparen blijven samen, ook als bij één van de partners de zorgvraag toeneemt.

Contact en Inschrijven

Heeft u vragen, benieuwd naar de plattegronden van de appartementen of wilt u zich inschrijven? U kunt contact opnemen door middel van het contactformulier.

Indien u Villa Sluysoort wilt bezoeken voor een vrijblijvende rondleiding, neemt u dan gerust contact op met locatiemanager Roel Wieringa via 06 - 11 85 06 11 of via r.wieringa@zorggroepdelaren.nl.

Villa Sluysoort
Sluysoort 10
3602 AS Maarssen
T 0346-745 745


Onze ervaringen waren kort maar zeer intensief.

Onze ervaringen met deze zorginstelling waren kort maar zeer intensief.
De gezondheid van mijn moeder ging in drie weken zeer hard achteruit. Medicatie, verzorging, en contact met ons en familie verliep ondertussen professioneel en dus goed ondanks de situatie. Uiteindelijk is mijn moeder in de zorginstelling overleden. Ondanks de korte verblijftijd waren we zeer onder de indruk van het waardige afscheid van zowel personeel als permanente bewoners.


Mantelzorg was geen optie

Mantelzorg was geen optie
“Toen ik een goedaardige tumor in mijn hoofd kreeg, drukte die op mijn evenwichtsorgaan. Ik was vanaf dat moment bang om te vallen en bang dat ik dan niet gevonden zou worden. Mijn kinderen wonen niet om de hoek, dus mantelzorg is daardoor lastiger te organiseren. Zorggroep De Laren was daarom een uitkomst. De zorg die ik hier krijg is helemaal volgens mijn verwachtingen. Ik kan zelfstandig blijven wonen op mijn manier en krijg toch de zorg waar ik behoefte aan heb. Dankzij de groepsactiviteiten vermaak ik me uitstekend met mijn buren.”


Persoonlijk en luxe

Persoonlijk en luxe
“Als man met een dwarslaesie heb ik in Zorggroep De Laren de perfecte combinatie van zelfstandig wonen en 24-uurszorg gevonden. Omdat ik in een rolstoel zit kan ik niet alles alleen. Daarnaast vind ik persoonlijk contact erg belangrijk, net als hoogstaande kwaliteit en luxe. Dat krijg ik hier allemaal. De chefkok die dagelijks vers eten bereidt, zorgt ervoor dat ik het net zo goed heb als thuis. Misschien zelfs wel beter!”


Samen blijven wonen mét zorg

Samen blijven wonen mét zorg
“Al ruim 50 jaar zijn we getrouwd, dus wilden we ook zo lang mogelijk in hetzelfde huis blijven wonen vanaf het moment dat mijn man zorg nodig had. Ik heb hem met plezier verzorgd, maar met mijn 78 jaar kan ik ook niet alles meer. Zorggroep De Laren kan dat wel. Mijn man krijgt nu 24-uurszorg. Elke dag genieten we hier van het groen in de tuin en rondom ons appartement. Ons bestaande leefpatroon en onze bestaande sociale omgeving konden we gewoon houden. We hebben alles wat we nodig hebben en wonen dicht bij kinderen en kleinkinderen.”


Na het proefwonen wilden ze meteen blijven

Na het proefwonen wilden ze meteen blijven
“Mijn ouders waren toe aan een zorgwoning, maar dan wel met de hoge mate van comfort die zij gewend waren. Omdat ik zelf de zorg voor mijn ouders op me nam, merkte ik dat het tijd was voor professionele hulp. Als oudste kind van ons gezin ging ik op zoek naar een organisatie waar ik een goed gevoel bij had. Ik wilde het beste van het beste voor mijn ouders. Comfort en luxe stonden voorop. Nadat mijn ouders konden proefwonen bij Zorggroep De Laren wilden ze direct blijven wonen. Zo goed bevalt het ze!”


Een comfortabele oude dag

Een comfortabele oude dag
“Als zelfstandige en alleenstaande man van 70 jaar die onlangs een hartoperatie heeft ondergaan, besef ik dat ik zorg nodig heb. Vol interesse las ik een redactioneel stuk over Zorggroep De Laren en ik had direct door dat dit de plek is waar ik van een comfortabele oude dag kan genieten. Vol exclusiviteit, persoonlijke aandacht en luxe. Vrienden en familie zijn altijd welkom en ik bepaal zelf hoe mijn dag eruitziet. Alles mag, niks moet. Zo blijf ik betrokken bij de samenleving, op mijn eigen manier.”


12