Villa_Maja_Rhoon_6.jpg

Groot in kleinschaligheid

Villa MaJa te Rhoon

Villa MaJa is een particuliere woonzorgvoorziening, gelegen aan de Rijsdijk 8 in Rhoon, dichtbij Rotterdam, en op 500 meter van het centrum. De nieuw gebouwde villa ligt aan de rand van het prachtige park van Rhoon, zeer rustig gelegen en toch in het centrum. Vanuit Rotterdam is Rhoon bereikbaar met de metro die tot aan het dorpscentrum een verbinding heeft. Villa MaJa beschikt over een ruime tuin met prachtig uitzicht over het stadspark.

U woont in een stijlvol eigen huurappartement en in een mooi, kleinschalig en exclusieve villa met 17 appartementen variërend in grootte van 60 m² tot 95 m² (penthouse).

Ook echtparen zijn welkom om in Villa MaJa samen te komen wonen.

Helaas is op dit moment geen appartement vrij in Villa MaJa. U kunt u wel op de wachtlijst plaatsen. Neem daarvoor contact met ons op.


Geweldige mensen werken daar

Na de goede ervaring bij mijn schoonvader hebben wij geen moment getwijfeld dat mijn ouders naar een zorgvilla van Zorggroep de Laren zouden gaan toen de zorgvraag bij hen toenam. Geweldige mensen werken daar en wij zijn erg tevreden.


Vriendin eet gezellig mee

Elke week komt mijn vriendin, die blijft een dagje en eet gezellig mee.


Individuele aandacht

Er wordt elke dag individuele aandacht aan mijn vrouw gegeven, ze geniet weer van het leven en de gezelligheid. Wij zijn blij dat wij ons geen zorgen meer hoeven te maken.


Samen oud worden

We kunnen hier samen oud worden. Ik kon de mantelzorg niet meer aan, maar nu hebben we het hier samen heerlijk. Mijn man wordt goed verzorgd en we hoeven gelukkig niet uit elkaar op onze oude dag.


Prima verzorgd

Toen wij als kinderen zagen dat onze moeder dement aan het worden was hebben we een lijstje gemaakt van wat wij voor haar wilde, kleine woongemeenschap, eigen woonkamer, geen bed in de kamer dus aparte slaapkamer, eigen sanitair, maar vooral goede verzorging en het gevoel dat ze zich thuis zou voelen. Dat hebben we bij Zorggroep de Laren gevonden. Voor ons als kinderen en voor haarzelf waren haar laatste levensjaren prima verzorgd. Achteraf bezien hadden we dat besluit eerder moeten nemen.


Ik geniet elke dag

Ruim 3 jaar gelden ben ik hier met mijn vrouw komen wonen. Helaas is zij inmiddels overleden. Maar ik woon hier nog steeds en heb het enorm naar mijn zin. De verzorging en het eten zijn uitstekend en ik geniet nog elke dag van het leven.